De Loop voor Weerstand 2014 zal plaatsvinden op ZONDAG 26 Oktober!!

 


- Inschrijving is mogelijk per mail: meld je aan via info@afweersysteemvooriedereen.nl (naam, woonplaats en te lopen parcours). Bij inschrijving staat je startnummer vast (startnummers worden gesponsord door Run2Day Leeuwarden!) :-)

MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS = 175 (vol=vol)

- Inschrijfgeld bedraagt 9 euro en dient contant voldaan te worden bij het ophalen van het startnummer (de gehele opbrengst gaat naar onderzoek rond afweerstoornissen)

De loop bestaat net als vorig jaar uit een 10 km en 5 km hardloop parcours! Daarnaast zal er ook een 5 km wandelroute uitgezet worden! - STARTTIJDEN:
*Ophalen startnummer: tussen 10.00 uur en 11.00 uur*
*Start 10km & 5km: 11.15 uur

(5km is zowel hardlopen als wandelen)

Met medewerking van Stichting Wijkpanel de Zuidlanden zal de loop starten en finishen op het middelpunt van de Zuidlanden, bij de Brede School aan de Molkenkelder (Leeuwarden)! Dit punt bevind zich direct na de afslag Techum (voor Goutum en Leeuwarden).

Extra:
*Akoestische LIVE-muziek op de route & bij de finish!*
*Naast water, ook smoothies, sinasappel- parten & bouillon voor de lopers bij de finish* (gesponsorde producten)*

*De Loop voor Weerstand* is wederom een loop voor het goede doel: geld inzamelen voor onderzoek rond afweerstoornissen & het creëren van awareness rond dit ziektebeeld!! De gehele organisatie bestaat uit volledig vrijwillige inzet en een positieve en gezellige sfeer staat voorop!